ordo diana
Ordo Dressyrsadel Diana

Framtagen för ryttare med höga krav på sittpunkt, balans och komfort. Diana har en mycket bra passform till de flesta hästarna, och är mjuk och komfortabel för ryttarna. Kalvskinn i sits. Kalvskinnsklädda kåpor med utanpåliggande höga knästöd. Lårstöd på lillkåpan. Kalvskinnsklädda paneler med stoppning av latex och ull (omstoppningsbar). Europeiskt, vegetabiliskt garvat läder. 
Garanti: 3 år på bom, material och arbete.


Cirka Pris: 22 800 kr


Aurora
Ordo Dressyrsadel Aurora

Framtagen för de mindre ryttarna. En traditionellt uppbyggd sadel med dubbla kåpor och långa sadelgjordsstroppar. Kalvskinn i sits och knäläge. Kalvskinnsklädda paneler med stoppning av latex och ull (omstoppningsbar). Alla kåpor av fetläder för bästa grepp vid ridningen. Stort flyttbart knästöd.
Garanti: 3 år på bom, material och arbete.

Cirka Pris: 19 600 kr


Caleus
Ordo Hoppsadel Caleus

Mjukstoppad kalvskinnsklädd sits. Kalvskinnsklädda kåpor med slitförstärkning, formpressade vid knästöd. Knä- och vadstöd. Väl designad bom som passar de flesta hästar.
Garanti: 3 år på bom, material och arbete.
 
Cirka Pris: 23 000 kr


Victoria
Ordo Hoppsadel Victoria

Hoppsadel för ryttare med höga krav på sittpunkt, balans och komfort. Kalvskinn i sits och vid knä. Präglat, smidigt kalvläder i kåpor. Knä- och vadstöd. Suverän passform till de flesta hästar.
Garanti: 3 år på bom, material och arbete.


Cirka Pris: 20 900 kr


Fortuna
Ordo Hoppsadel Fortuna

Close Contact-sadel för de mindre ryttarna. Liden sadel med bra passform, sittpunkt och komfort. Suverän passform till de flesta hästar. Alla kåpor av fetläder för bästa grepp vid ridningen (finns även i präglat läder). Knä- och vadstöd. Europeiskt, vegetabiliskt garvat läder.
Garanti: 3 år på bom, material och arbete.


Cirka Pris: 15 000 kr


my money

Finansierings möjligheter genom Mymoney.se

Kontakt information

Sonnys sadelhjälp
Sonny Elfvin

070-960 04 10
E-post: sonny@sonnyssadelhjalp.se